HTML

Masszázs

A munkám , és az életem szorosan összefügg a férfiakkal...........

Friss topikok

  • bkl: MirrMurr Mielőtt valakit ilyen mélyen kritizálsz tanulj meg helyesen írni. A befejezést pontos j-v... (2008.07.06. 15:45) Szeretkezés....HMMMMMMMM!
  • gven: :) kedves írás, és nagyon ismerős.... (2008.06.18. 00:45) Szeretkezés
  • Júlia HIMMM: De az még hagyján, mert egy hét múlva vissza hívtak....de akkor már csak heten voltunk ( Mi , akik... (2008.02.04. 17:39) Casting
  • ügyfél: miért nem jelent meg az előző hozzászólásom oldalt a friss topikok között? (2008.01.10. 09:51) A válások éve lesz 2008
  • apród antal: Megszűnt ez a blog? Kár, mert érdekes volt. De ha mégsem, akkor kérdezem Júliát: előfordult-e vele... (2008.01.01. 16:42) A szűrő

Linkblog

mindenféle

2007.07.03. 06:43 Júlia HIMMM

Látszólag teljesen egyben lévő emberek, nagyon érdekesen tudnak megnyilvánúlni.

 Kapok egy telefont, a túlsó végén egy férfihang érdeklődik a szolgáltatás után.

Mindig , mindenkitől megkérdezem , hogy " Ugye , fontos Önnek is, a masszázs, mert tudnia kell , hogy ezen a helyen ez, nagyon fontos !! " Hevesen igenez, és próbál meggyőzni arról ,hogy Ő egy igazán elkötelezett híve a masszázsnak.

Nincs okom kételkedni, DE!! amikor negyedszer kérdezi meg , hogy van -e ezen a helyen prosztata masszázs , akkor a következő kérdést már én teszem fel Neki...

 -Mondja Uram, hallja a hangját és azt , hogy többször is ugyan azt a kérdést teszi fel nekem , választ sem várva rá ? Megmondaná nekem , hogy mi az ami ebben a témában Önt ennyire mozgatja? - kínos hallgatás a túlsó oldalon.

- Csinálta ezt nekem valaki és nagyon -nagyon jó volt! -jön a válasz.

- Csak ennyi, és ezért jönne el hozzám? Arra még nem gondolt, hogy egy megfelelő partner segíthet önnek ebben a témában, és még pénzébe sem kerülne?....-mondom neki !

 Erre Ő - " Maga engem buzinak néz ? "

- Nem nézem , hiszen nem látom; de, nagyon érdekes hogy, semmi másról nem beszélünk már hat perce, mint arról, hogy Önnek milyen élmény volt a prosztata masszázs.......Nos ?

( Ezek a hang emberek akik semmi mástól nem jönnek izgalomba,csak a saját kérdéseiktől, és az arra adott válaszoktól )

 

 SZERETEM A MUNKÁMAT, amihez sok-sok türelem és tolerancia.........is kell!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://julia.blog.hu/api/trackback/id/tr50110533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Garfield 2007.07.04. 09:58:02

Furcsa, hogy ezt kérdezed, hogy:
"Arra még nem gondolt, hogy egy megfelelő partner segíthet önnek ebben a témában, és még pénzébe sem kerülne?"
Végülis ezt a masszázzsal kapcsolatban is kérdezhetnéd, de nem értem, hogy miért, hiszen ebből élsz.

A prosztatamasszázzsal kapcsolatban meg szerintem egyértelműen fektesd le a kérdés nyomán, hogy igen, vagy nem.
Viszont elítélni semmiképpen nem szabad azt a jelentkezőt, aki éppen ezt szeretné, és ezt el is mondja, hiszen egy végülis egy üzletkötés, ő mit szeretne, Te mit kínálsz, és mennyiért. Az üzlet vagy megköttetik, vagy nem.

Végül elment hozzád?
süti beállítások módosítása